preloader

Foredrag

Foredrag med meg

Jeg er en erfaren foreleser og foredragsholder. Har en lang erfaring som blant annet inneholder undervisning i idrettsfag på universitet og foreleser for Akademiet for Personlig Trening. Jeg tilbyr foredrag innenfor idrettsernæring, trening for maksimal styrke, muskelvekst og lagidretter. Fyll ut skjema under så ser vi om jeg kan hjelpe deg med dine ønsker

“Markus Haugen, foreleser og forsker, holdt et inspirerende foredrag innen styrketrening for EVOs personlige trenere. EVO har høye krav til treningsfaglig kompetanse hos våre personlige trenere. For å øke kompetansen er vi avhengig av dyktige formidlere, og vi engasjerte derfor Markus. Foredraget var av høy faglig kvalitet, og formidlingsevnen til Markus er ypperlig. Han skaper engasjement, «ser» alle, stiller gode spørsmål, er tydelig og presis, og ikke minst innehar han en unik formidlingsevne.”

Produktdirektør, Lars Øystese Mæland, Fitness Group Nordic - EVO

“Vi i Fit2gether använde oss utav Markus från Helse Og Prestasjon till att höja vår kompetens i tränar-teamet. Markus från Helse Og Prestasjon höll en workshop inom Vitenskapsteori og Vitenskapsmetode. Vi satt kvar efter workshopen med en djupare förståelse kring hur vi kan arbeta mer evidensbaserat, och hur vi kan använda oss av forskningen när det kommer till att överföra information från teori till praxis. Markus var väldigt professionell i sitt framförande och det var tydligt att produkten han levererade var välarbetad och grundligt framtagen för att passa just vårat team (skräddarsytt). Vi ör väldigt nöjda över tjänsten vi köpte, och rekommenderar Markus tjänster till alla bedrifter, team eller tränare som har målsättning att utvecklas. Vi kommer definitivt fortsätta köpa dessa tjänster framöver.”

Daglig leder, Alexander Hallafors, Fit2gether online coaching

Fyll ut skjemaet så tar jeg kontakt